Hotel Cimes – 1960

Fons Núria Brugat
Fons Núria Brugat

Dècada anys 1960….

A l’hivern la “Radio des Vallées” comptava amb informació de primera mà sobre la meteorologia al Pas de la Casa. Segons el diari francès Midi Libre, comptava amb un informador excepcional: Jaume Brugat. Ens conta que així com queien les primeres volves de neu, el Sr. Brugat sortia del seu acollidor Hotel des Cimes i donava un cop d’ull expert als aparells meteorològics instal·lats a les parets de l’Hotel. Tot seguit trucava als estudis de la “Radio des Vallées” perquè es pogués informar de la situació del temps i estat de les carreteres a la frontera francoandorrana per als que havien de viatjar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: