Hotel Mirador

Foto Hotel Mirador - 12.05.15

L’Hotel Mirador va obrir les seves portes l’any 1934. L’antiga casa Moles havia estat transformada pel seu propietari en un luxós hotel amb els avenços més moderns. Alexandre Amigó, Samuel Pereña i la família Sasplugas varen ser els succesius arrendataris on van impregnar la seva ànima en aquest fabulós establiment

Des de la terrassa-galeria, a cinquanta metres d’alçada, es podia gaudir d’una bella vista de la muntanya. I el menjador de l’hotel era el lloc de trobada d’anònims i d’autoritats. A l’estar situat al costat de la Casa de la Vall, s’hi organitzaven molts actes oficials o altres esdeveniments als quals invitaven personatges il·lustres.

El 4 de setembre de 1968, el Diario de Barcelona publicava un article de José Maria Mercader que tractava de la visita, a Andorra, de l’escriptora Isabelle Sandy durant la qual se li va retre un homenatge durant un dinar “íntim” a l’Hotel Mirador.

© Ludmilla Lacueva Canut – Els pioners de l’hoteleria andorrana, del segle XVI al segle XX

One thought on “Hotel Mirador

Add yours

  1. Gràcies per aquestes anècdotes sobre el nostre país… Petits fets curiosos que fan gran la nostra història. Gràcies Ludmilla!

    M'agrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: