#Llibres & Company 5.08.2015 #Mary Higgins Clark #Associacions d’escriptors del crim

Foto Lourdes Prat
Foto Lourdes Prat

Avui parlem de l’escriptora nord-americana Mary Higgins Clark, autora d’unes trenta novel·les de misteri i que als seus 86 anys ha publicat Assassinat en directe.

Tot comença quan el marit de la Laurie Moran és assassinat davant el seu fill Timmy, de tres anys, que quedarà terroritzat pels ulls blaus de l’assassí. El que no deixa descansar als protagonistes de la història és l’amenaça que va llançar l’assassí “Digues a la teva mare que ella és la següent. Després et tocarà a tu…”

Han passat cinc anys i l’espasa de damocles és més que present. La Laurie és la productora d’un reality show que treballa amb crims reals no resolts. Es recrea l’assassinat de la Betsy Powell l’endemà de la festa de graduació de la seva filla, la Claire. Es convocarà a tots els presents d’aquella nit fatídica entre els quals tres amigues de la Claire que van dormir en aquella casa i que després del crim es van distanciar. És un retorn al passat no desitjat però totes necessiten els diners que la productora els ha ofert per participar.

Els seguidors d’aquesta escriptora de novel·la negra poden estar satisfets d’avant la varietat de personatges i l’estudi psicològic que en fa de cadascun. Tots tenen alguna cosa a amagar i ho va desenvolupant amb un gran domini del suspens. Porta magistralment la unió de les dues històries que en un inici no veiem quina relació poden tenir. El que està clar és que no tot sembla el que és.

I parlem també de l’associació nord-americana, anglesa i catalana d’escriptors de novel·les de misteri.

Si vols escoltar l’àudio clica a continuació:

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: