Mort sota zero  és una història que viatja per escenaris d’Andorra però també de Barcelona, Londres i Edimburg. Tot gira al voltant d’un jove turista català originari d’una família benestant, en Jordi Puig de Castellnou, que vol fer un canvi a la seva vida i decideix passar tota la temporada d’esquí a Andorra. Però aviat tindrà lloc un succés que el trasbalsarà. L’únic fill del marquès de Fenolleda està segur que l’han empès per una mena de barranc mentre esquiava tot i que l’equip de salvament no el creu i pensa que tot és fruit dels cops que s’ha donat durant la caiguda. Per sort, tot ha quedat en un ensurt, però no queda tranquil quan s’assabenta que hi ha hagut un assassinat en el mateix hotel on s’allotja, molt a prop de la seva cambra.

Hi trobem un assassí que trenca la pau a Andorra en plena temporada d’esquí al poble de Soldeu. És un assassí molt hàbil que portarà de corcó el comissari Cerni Llop que li segueix la pista. Haurà de suportar també les contínues intromissions en la investigació per part de Climent Masoliver, l’antic batlle que ja fa anys que s’ha retirat. A Andorra, un batlle és un jutge d’instrucció.

Novel·la de misteri publicada per Edicions Apostroph.