Scrap mortal ens endinsa en el món de l’scrapbooking. Andorra acull un primer congrés de scrapbooking organitzat per la presidenta del club nacional que és la Maria Sastre, la forense, parella del comissari Llop. A aquest esdeveniment hi assisteixen també professionals d’aquest món de països com França, Espanya i Nord-Amèrica. La descoberta, al llac d’Engolasters, del cadàver d’una scrapera molt famosa trasbalsarà als assistents d’aquest congrés i anirem coneixent més detalls sobre la víctima i les persones que l’envolten.

Aquesta novel.la ens endinsa entre els bastidors de l’univers de l’scrapbooking on envejes  i rancúnies són a l’ordre del dia. Un entorn creatiu i de fantàsia que s’entrellaça amb el món  del bàsquet i amb la diplomàcia nord-americana. Unes ingerències que tampoc seran del gust del Comissari. Tenim un assassí  molt intel.ligent, que sap esborrar  perfectament les seves pistes i que fan que la investigació sigui difícil.

Novel·la de misteri publicada per Edicions Apostroph.