# Article Diari Bondia # Cal Serni

 

A uns cinc quilòmetres de la Seu d’Urgell, trobem Cal Serni des d’on podem admirar unes fantàstiques vistes panoràmiques i gaudir les formoses flors de colors vius que envolten tota la propietat. La casa de pagès es va construir al segle XV i han sabut conservar la casa pairal, una memòria viva de com vivien els nostres avantpassats. L’acollidor menjador de la casa pairal ens transporta al passat a través dels seus mobles com l’escudeller i els diversos utensilis que la família ha tingut el gran encert de conservar.

Per llegir l’article cliqueu a continuació: Article Bondia 19.11.21 – Cal Serni

 

One thought on “# Article Diari Bondia # Cal Serni

Add yours

  1. Molt interessant, com sempre. Una abraçada forta i el desig de bones festes i un millor any nou

    El dc., 8 de des. 2021, 18:40, Ludmilla Lacueva Canut va escriure:

    > llibreriadepioners posted: ” A uns cinc quilòmetres de la Seu d’Urgell, > trobem Cal Serni des d’on podem admirar unes fantàstiques vistes > panoràmiques i gaudir les formoses flors de colors vius que envolten tota > la propietat. La casa de pagès es va construir al segle XV i han sabut” >

    M'agrada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: