Llibreria de pioners

Ludmilla Lacueva Canut

Inici

 

Llibreria de pioners agrupa tots els escrits que he publicat fins a la data, recollits en diverses categories com són l’hoteleria, la novel·la històrica, la novel·la de gènere negre, els contes i especialment els contes de Nadal.

Unes categories que m’apassionen i donen pas al coneixement d’uns personatges, tots ells pioners en les seves accions i en la lluita per aconseguir una vida millor. Ens endinsem en una Andorra del passat, desconeguda i misteriosa amb històries reals i d’altres de ficció retratant la manera de viure d’un país marcat per les penúries.

Els pioners de l’hoteleria andorrana (del segle XVI al segle XX), l’home de mirada clara (Charles Romeu, veguer francès de 1933 a 1933) i diversos contes il·lustren aquesta Andorra idíl·lica i exòtica per a certs viatgers estrangers del segle XIX i principis del segle XX. És una recerca de les nostres arrels que van desapareixent i que paga la pena de recollir-les. Un poble sense tradicions i sense arrels és un poble que ven la seva ànima. Es bo de mirar cap endavant i buscar una millor vida però com deia Antoni Fiter i Rossell al Manual Digest (any 1748) cal “Seguir los lloables Estils dels antipassats regla segura per no Errar”.

Andorra està també present en les meves novel·les de gènere negre Mort sota zero i Scrap mortal que enceten les aventures del Comissari Cerni Llop i de l’ex-batlle Climent Masoliver.  

Amb la constant preocupació per fomentar la cultura i difondre la literatura arreu i sobretot pensant en totes aquelles persones cegues que no tenen a l’abast un cert nombre d’escrits, he introduït l’audio dels contes per tal que gaudeixin d’aquestes històries ben andorranes. És també una eina per a qui prefereixi escoltar contes en lloc de llegir-los.

Espero que us agradin.

 

 

2 Comments

  1. Scrap mortal – Apostroph

    […] Per conèixer l’autora podeu accedir al seu blog: http://www.llibreriadepioners.com […]

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: