Els pioners de l’hoteleria andorrana, del segle XVI al segle XX (2001)

Per la meva formació a l’Ecole Hôtelière de Lausanne, sempre m’he sentit atreta per la història i els canvis operats en l’hoteleria al llarg dels segles. M’ha sobtat molt no trobar cap recull sobre els hotels andorrans essent un sector tan important per al país. Per tant, aquest treball respon a la voluntat de recuperar la història de l’hoteleria andorrana i en cap cas ha estat motivada per la intenció de fer una guia dels hotels existents al Principat. A través d’aquestes pàgines, he volgut valorar i retre homenatge a l’esperit d’unes persones, per a mi, pioneres en el desenvolupament del sector hoteler. He seleccionat la documentació trobada segons un criteri històric.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: