# Llibres & Company # Diada de Sant Jordi # 23 d’abril del 2016

IMG_1613Un any més Sant Jordi ens ha portat una gran diada de literatura.  Llibres & Company, des de la plaça del poble, va estar present de la mà de la Lourdes Prat que va entrevistar diferents escriptors andorrans alguns dels quals ens han portat unes novetats que no us podeu perdre.

IMG_1651

Si no vareu tenir l’ocasió d’escoltar el programa de Sant Jordi, us deixo l’enllaç. Al minut 19:00 parlem amb Lourdes sobre la meva novel·la L’home de mirada clara, l’homenatge a Charles Romeu que el passat 5 de març va tenir lloc a Prada de Conflent, la pròxima publicació del Papers de Recerca – publicat per la Societat Andorra de Ciències- amb un article sobre Charles Romeu i informacions inèdites que no surten a la novel·la i la propera crònica que encetarem aviat a Llibres & Company parlant dels coetanis de l’Home de mirada clara.

Si vols escoltar l’àudio del programa clica a continuació: (minut 19:00)

Us deixo també unes fotografies dels bons moments compartits amb escriptors i amics de la literatura:

IMG_1599IMG_1686IMG_1691IMG_1692

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: